Min oplevelse af behandling med New life

Jeg er en pige på 43 år, som gennem de sidste 10 år, er kommet i Klinik Liberty jævnligt for at få massage af ryg, lænd og nakke.
Søndag den 27. januar i år var jeg sammen med min søn ude med reklamer og her gik det så galt. Jeg fik et hold i min ryg, så jeg ikke kunne bevæge mig. Jeg kunne ikke selv tage mine strømper på, kunne ikke bukke mig ned, kunne ikke lave indkøb og havde ganske svært ved at sove om natten, da jeg ikke kunne vende mig uden at få drejet bare ganske lidt i min ryg.
Jeg konsulterede min egen læge, som fastslog at det drejede sig om et vrid i min ryg, så mine rygmuskler og mine ledbånd var blevet overbelastet især strålende ned i lænden. Jeg blev udstyret med smertestillende medicin og muskelafslappende medicin, samt besked om at jeg skulle tage det ganske roligt.

Efter et par dage fik jeg en akut tid i Klinik Liberty til massage. Da jeg mødte op onsdag den 30. januar var det med ordene fra mig af, at Conni Hansen ikke måtte tage for hårdt fat, da det gjorde vældig ondt i min ryg. Conni Hansen forslog at jeg prøvede NewLife i stedet for manuel massage. Jeg vidste ikke hvad NewLife var, så Conni forklarede mig, at det drejede sig om at få dybdegående massage ned i musklerne via elektriske impulser.
Jeg fik elektroderne på nederste del af min ryg, samt på mine ben. De steder hvor elektroderne sad kom impulsen, som så blev til ringe i vandet, når den ramte min hud. Følelsen var ikke ubehagelig og jeg havde en fornemmelse af at impulsen strålede ned i dybden af mine muskler.
Jeg fik i alt 5 behandlinger inden for 7 dage.
For hver gang blev styrken øget så effekten kunne blive større. De første 3 gange kunne jeg ikke mærke den helt store forskel. Jeg havde det rimeligt i min ryg efter hver gang, men efter en time var smerterne tilbage. Samtidig med behandlingerne var jeg nødt til at tage smertestillende medicin også.

Efter 4 behandlinger var der en mærkbar ændring. Jeg kunne rimelig nemt rejse mig fra briksen, jeg kunne bukke mig og tage mine strømper på selv uden det store besvær. Der gik en del timer før jeg havde smerter igen og i betydelig mindre grad. Jeg havde inden 4. behandling forsøgt mig uden smertestillende, da smerterne ikke var så intense som efter min uheldige reklameomdeling.
Efter 5. behandling i NewLife havde jeg det rigtig godt. Jeg havde trappet ned betydeligt i mit behov for medicin og min dagligdag var begyndt at fungere normalt igen.
Jeg var stadig meget øm og ved direkte tryk på mine ledbånd og muskler var jeg smerteforpint.

Jeg sluttede mine behandlinger af med manuel massage, hvor Conni masserede mine lændemuskler, så de kunne blive løsnet op efter at have været spændte i så lang tid.

Jeg var sygemeldt fra mit arbejde i sammenlagt 2½ uge og jeg var tilbage på mit arbejde som sygeplejerske den 16. februar på fuld styrke.
Jeg kan varmt anbefale NewLife, men min vurdering er, at i mit tilfælde kunne NewLife ikke stå alene. Jeg havde også behov for at få sluttet af med manuel massage på min ryg og lænd.

Tina Hindsgaul