Japansk Lifting

Jeg er en pige på 49 år. Jeg har i 1½ år gået til fysioterapi, på grund af mange spændinger i nakke, skuldre og hoved, som resulterede i daglig hovedpine og migræne og deraf et meget stort forbrug af hovedpine- og migrænepiller.
Jeg stoppede med fysioterapien i december 08, da jeg ikke synes det gav en større effekt om jeg var der eller ej.

Den 17/2-09 kontaktede jeg Conni hos Klinik Liberty, da jeg tænkte at jeg måtte prøve noget andet og mere dybdegående massage, for at prøve at komme af med spændingerne og dermed hovedpinerne.

Ved 2. massagebehandling spurgte jeg ind til Japansk Lifting, da jeg havde kigget på nogle brochurer, og tænkte at dette måske også kunne gå ind og løsne spændte muskler op i ansigtet (bl.a. mine kæber som jeg spænder meget). Connie foreslog at jeg skulle tage en prøvebehandling på ½ time.

Det fik jeg så den 26/2-09.
Det var noget af det skønneste jeg har prøvet. Som jeg vil beskrive det, er det en blid massage med små og lette zone-tryk, og sammen med den rolige musik der lød i lokalet, svømmede jeg fuldstændig hen i en total afslappende tilstand. Jeg var tæt på at falde i søvn.
Undervejs tænkte jeg, at det var rigtig sødt af Conni at give mig en hel time, men der var faktisk kun gået ½ time da vi var færdige. Den længste og mest afslappende ½ time i mit liv.

Jeg prøvede ikke Japansk Lifting fordi jeg ville opnå en ansigtsløftning, men udelukkende for evt. at opnå en forbedring af mine spændinger i ansigtet, samt ½ time med velvære.

Jeg ved, at det jeg siger nu, lyder for fantastisk, og at troen kan flytte bjerge, men faktum er, at her 1 uge efter behandlingen har jeg aldrig haft det så godt som nu. Det er svært at beskrive, men jeg føler mig lettere. Jeg har jo ikke tabt mig, men fysisk har jeg en utrolig behagelig fornemmelse i hele min krop, mit hoved tynger ikke mere, og mit forbrug af piller er faldet drastisk.
Og som et ekstra plus, spurgte min datter mig samme dag som jeg havde fået behandlingen, om hvad jeg havde lavet for jeg så anderledes ud. Hun kunne klart se en forskel ved huden på mine kinder og omkring mund.

Og alt dette var efter kun ½ time. Nu skal jeg selvfølgelig prøve en normal behandling på 1 time, og glæder mig meget.

Det er fysisk og mentalt velvære på højeste plan, og jeg kan kun anbefale at man selv prøver det.

Birgit Nielsen